Промоции

За нас

Стартувајќи од 2000-тата година, Борола Македонија 17 години
е неприкосновен лидер во грижата за здравјето.

 

Суплементите и козметиката на Борола, се базираат на природни формули и се достапни речиси во сите аптеки ширум земјава.

Нивната online продавница boroshop.mk нуди подробен приказ на производите вклучувајќи го составот и делувањето. Ако патот ве носи во Битола, во рамките на седиштето на компанијата, се отвори нивниот прв специјализиран продажен салон. Стручниот медицински тим на Борола со задоволство ќе ви ги пренесе сите информации поврзани со нивните производи.